Ana Sayfa » , , , » Ertuğrul Kalafat Devlet Bahçeli yazısı

Ertuğrul Kalafat Devlet Bahçeli yazısı

Yazar Blogspot on 23 Şubat 2014 Pazar | 10:44


ASALETİ YETER DE ARTAR BİZE....

Sayın Devlet BAHÇELİ'nin adını ağzınıza almadan önce abdest alınız Sayın Başbakan...

Tabii abdestten önce de ''Kelime'i şehadet getirmeniz gerekir bence..

Çünkü o kadar yalan,dolan, iftira, ve gıybet te bulundunuz ki,Gökte yıldızlar, yerdeki taşlar aleyhiniz de şahitlik edecek ve iftira ettiğiniz her müslüman Türk evladı sizi asla affetmeyecektir.

Adam olmaının ölçüsü evlenmek ve çocuk sahibi olmakd eğildir Sayın Başbakan..Eğer öyle olsaydı Mustafa Kemal ATATÜRK'te evlenir ve çocuk çoluğa karışırdı.İnsanların özel mahremiyetine dil uzatacak kadar haddinizi aşmanız ,siyasi ihtirasınızın ve egonuzun bir yansıması olsa gerekir..

Yoksa Sayın Devlet BAHÇELİ'ye ''Evlenmemiş de olabilirsin ayrı mesele..Ama sen ailenin kadir kıymetini bilmezsin.MHP'nin başındaki zat aile nedir, çoluk çocuk nedir bilmez'"diye konuşmazdınız..

Allah'a şükürler olsun ki ,Türkmen beyimizin kendisini seven koskoca bir Türkmen aşireti ve her ne pahasına olursa olsun kendisini yürekten sevip sayan yiğit Ülküdaşları var.O istesin,milyonlarca Bozkurt Ankara ya gelir ve meydanları doldurur.O istesin kanımızı dökmeye ve canımızı vermeye dünden hazırız..

Siz Devletin makam ve gücü ile meydanlar da konuşursunuz ama Sayın Devlet BAHÇELİ Önce Allah'a ,sonra yüce Türk Milletine inanarak konuşur. Bütün Ülkücüler Sayın Devlet BAHÇELİ'nin öz evladı, ve aynı zaman da öz ailesidir.

Peki ya Siz Sayın Başbakan...Kaç AKP li sizi canını verecek kadar sevebilir.Kaç AKP li uğrunuza kanını dökebilir.Sizler insanları para verek sokağa dökebilirsiniz.Meydanlara topladığınız insanlar bile sizden karşılık bekler.

Çünkü fıtratınız bu..Almak ve vermek...Nitekim Cemaate seslenirken bile''Ne istediniz de vermedim'' diye serzeniştir bulunmuştunuz..
Şimdi soruyorum Size....

Meclis te hırsızlığı ve yolsuzluğu olmayan tek lider olma özelliğini üzerinde taşıyan Sayın Devlet BAHÇELİ'nin aile olmaması ve çocuğunun bulunmaması mı sizi bu kadar tedirgin etti.Siyaseten eleştireceğiniz konular da bitti de, vatandaşa söyleyeceğiniz sadece bu konu mu kaldı...

Bu kadar onurlu ve dik duran bir lideri suçlayabilecek hiç bir metaryaliniz kalmadı mı elinizde...

Hırsız diyemiyorsunuz..Bölücü diyemiyorsunuz..Alçak diyemiyorsunuz...
''Çocuğu yok'' diyorsunuz öyle mi..

Sizin çocuğunuz gibi gemicik sahibi olmaktansa,adı rüşvet ve yolsuzluk olaylarına karışmaktansa,varsın olmazsın hiç çocuğu ,..

Asaleti yeter de artar bize....


0 yorum:

Yorum Gönder

 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. Türkiye Haberleri,Siyaset,Ekonomi,Yerel Seçimler,Spor - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..