Ana Sayfa » , , » Transfer - Caner'i rahat bırakmıyorlar!

Transfer - Caner'i rahat bırakmıyorlar!

Yazar Blogspot on 27 Şubat 2014 Perşembe | 08:55


Aziz Yıldırım'a, 'Önceliğim Fenerbahçe' sözü veren Caner Erkin'i talipleri rahat bırakmıyor. Üç İngiliz kulübü, Türkiye-İsveç maçında tecrübeli oyuncuyu izleyecek.

Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Caner Erkin, devlerin takibinde... 'Önceliğim kulübümde' diyen ve sezon sonu masaya oturmak için başkan Aziz Yıldırım'a söz veren tecrübeli oyuncuyu, talipleri rahat bırakmıyor. Üç İngiliz kulübünün, Türkiye'nin 5 Mart'ta Ankara'da İsveç ile oynayacağı özel karşılaşmada milli futbolcuyu izlemek için tribünde olacağı öğrenildi.
Fransız ekipleri de peşinde
Bu takımların Arsenal, Tottenham ve Liverpool olduğu ifade ediliyor. 26 yaşındaki Caner'in, Avrupa'dan gelen teklifleri, Fenerbahçe ile yapacağı görüşmenin olumsuz sonuçlanması halinde değerlendirmeye alması bekleniyor. Başarılı sol bekle, İngiltere'nin yanı sıra Fransa'dan da birçok ekibin ilgilendiği biliniyor. Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in, Caner Erkin'i İsveç maçının kadrosuna davet etmesine kesin gözüyle bakılıyor.
(Fotomaç)

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. Türkiye Haberleri,Siyaset,Ekonomi,Yerel Seçimler,Spor - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..