Ana Sayfa » , , , , , , » Ellerinde 3 kozları kaldı! Varan bir Yazıcıoğlu kasedi...

Ellerinde 3 kozları kaldı! Varan bir Yazıcıoğlu kasedi...

Yazar Blogspot on 3 Mart 2014 Pazartesi | 08:00


İNTERNETHABER (ÖZEL İÇERİK)-Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek 30 Mart yerel seçim öncesi planlanan üç kaos planını açıkladı.

İlk koz Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili Erdoğan'ın ses kasetinin yayınlanması. Bunun sonucu olarak ülkücülerin de sokağa dökülmesiyle Ukrayna'daki gibi olaylar çıkarılacak.

Ve son koz seçim günü sandıkların kaçırılması. Gökçek'in AHaber'de televizyon programında yaptığı açıklamaları şöyle...


BİRİNCİ KOZ: YAZICIOĞLU KASETİ!

Şu anda ellerinde üç kozları kaldı. Birincisi Muhsin Yazıcıoğlu montaj kaseti çıkacak. Muhalif yazarlar bunu kendileri de yazdılar bunu. Hatta birisi Twitter'dan yazdı, ben de bu kaset çıkarsa sizden bilinir savcılığa suç duyurusanda bulunurum deyince yazdıklarını sildi. Ülkücü camiayı sokağa dökmek için tam seçim öncesi kaos çıkaracaklar. Marjinal gruplarda buna katılacak.

İKİNCİ KOZ: UKRAYNA'DAKİ GİBİ SOKAK OLAYLARI

Üçüncü tehlike mutlaka Ukrayna'da olduğu gibi molotoflu ortalğı yakıp yakan bir girişimdi bulunacaklar. Almanya dergisi Yanukoviç ile ilgili 650 milyon paralarla kaçtı diye bir uydurma yaydılar. Ama adamın elinde iki bavul var. Yahu arkadaş iki bavula sığar mı bu para? Niye? Avrupa Birliği bu kişi Rus yanlısı olduğu için istemiyor. AK Parti'de böyle istenmediği için uydurma haberler yayılacak.Sokağa dökecekler göreceğiz ama başarılı olamayacaklar. 

SON KOZ SANDIKLAR KAÇIRILACAK

Son koz sandıklar kaçırılacak. AK Parti'nin güçlü olduğu yerlerde sandıklar kaçırılacak. Marjinal gruplara şu anda eğitim yaptırılıyor. Eğitim metinlerini ortaya çıkaracağım yakında. Bu marjinal gruplar sandık başında olacak ve AK Parti hile yaptı diyecekler ama sandıkları kaçıracaklar.

İnsanların bu konuda titiz olması lazım. Önce olaylar sonra kasetler ve sonra sandığa saldırı.Ama tüm bu olaylara rağmen sandıktan birinci çıkacağız.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. Türkiye Haberleri,Siyaset,Ekonomi,Yerel Seçimler,Spor - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..