Ana Sayfa » , , , , , » MHP Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda

MHP Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda

Yazar Blogspot on 23 Şubat 2014 Pazar | 08:08


Zeki Kayda seçim programında çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Gündüz sanayi esnafını ziyareti eden Kayda sanayi esnafının sıkıntılarını ve sorunlarını dinledi.

      Kayda, esnaflara sanayide altyapı ve üstyapı sorunları hakkında ve özellikle şehir merkezi ile sanayiyi birbirine bağlayan otogar kavşağı projesi hakkında bilgi verdi.
      Akşam programında ise Gökeyüp beldesinde muhteşem bir havai fişek gösterisiyle karşılanan Kayda; mahalleye dönüşen köy ve beldeler hakkındaki projeleri ve hizmetlerinden bahsetti. Bu mahallelere hizmetin eksiksiz bir şekilde 30 mart 2014 tarihinden itibaren ivedilikle başlayacağı sözünü verdi. Düğün salonları, gençler için sosyal aktivite alanları,sağlık hizmetleri ve okul-cami bakımları gibi projeleri hakkında bilgi verdi. 30mart 2014 de başkan seçilmesi dahilinde özellikle Gökeyüp gibi merkeze uzak olan mahallerin altyapı, üstyapı ve su gibi sorunlarının çözümü için çalışacağını belirtti.
      Halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Kayda, yaklaşık 250 kişilik bir grubun Milliyetçi Hareket Partisine katılmasıyla “Sizlerle Gücümüze güç katıyoruz böyle devam ettiği sürece seçimlerde iktidara geleceğiz” dedi. 




30 mart salihli belediyesi seçim sonuçları salihli seçim sonuçları belediye başkanı kim oldu

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. Türkiye Haberleri,Siyaset,Ekonomi,Yerel Seçimler,Spor - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..