Ana Sayfa » , , , , , » Başbakan Erdoğan'dan Gülen ve Kılıçdaroğlu bombardımanı

Başbakan Erdoğan'dan Gülen ve Kılıçdaroğlu bombardımanı

Yazar Blogspot on 3 Mart 2014 Pazartesi | 07:54

Ruh ikizi CHP ve MHP'ye Gülen'in de katıldığını söyleyen Başbakan Erdoğan, "Üç kafadara üç koyun verin kaybedip gelirler." dedi.
Cemaatin makbuzsuz para toplamasına değinen Erdoğan bunların da hesabını soracaklarını açıkladı. Kılıçdaroğlu için "Tahtakale'de kaset tüccarı olur" ifadesini kullanan Erdoğan,
kapı kapı dolaşıp AK Parti'yi şikayet eden cemaatin ablalarına da tepki gösterdi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Niğde Cumhuriyet meydanında düzenlediği mitingte konuşma yaptı. İşte öne çıkan konular:
"Niğde Milli iradeden yana. Bu sevdayı biz biliriz bir de siz bilirsiniz. Bu sevdayı CHP ve MHP anlamaz. Onların irtibatları milletle değil başka yerlerde. CHP’nin genel başkanı çıkmış AK Partiye oy verirseniz iki elim yakanızdadır diyor.
KENDİNE BİLE OY KULLANAMADI
Sen kimsin ya. Sen kimsin. Sen belediye seçimlerinde ikametini koyduğun kağıthanenin ismini bile unuttun ya.. Kağıttepe diyecek kadar zavallısın ya. O seçimde kendine bile oy kullanamadı. Kendi oy pusulasını bulamayan adamdan yönetici olur mu? Böyle bir zavallıdan idareci olabilir mi? Bunlar ne sandığı ne de milleti bulabilirler Tam aksime milletin elleri bunların yakasında olacak inşallah.
BİTLİS'TE 5 PARTİ BİR OLMUŞ
Bahçeli nereye oy verirseniz verin ama AK Parti'ye oy vermeyin diyor. bunlar siyasetin millet için yapıldığını öğrenemediler. Bitlis'te 5 parti bir olmuş. CHP MHP, BDP, DP bir tane daha vardı. Beşinin oyunu toplamı zaten yüzde 7.40. 40 çürük yumurtadan bir sağlam yumurta olmaz. Bunu söyle biliniz. Bunların hepsini bir araya getirin bunlardan bir şey olmaz.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. Türkiye Haberleri,Siyaset,Ekonomi,Yerel Seçimler,Spor - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..