Ana Sayfa » , , , , » Başbakan Recep Tayyip Erdoğan: 'Elimizde enteresan vaaz kasetleri var'

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan: 'Elimizde enteresan vaaz kasetleri var'

Yazar Blogspot on 2 Mart 2014 Pazar | 13:42

Bit pazarının bereketi olsaydı yağmur yağardı. Değişmediler, değiştiremediler. Milletin dilini kullanamadılar. Milletle aynı istikamete bakmadılar. Milletin kutsallarına saldırdılar. Milletle kucaklaşmadılar. Sandıktan Ak Partiile başa çıkamadılar. Şimdi başka yollarla bazı usullerle AK Parti'yi yıpratmaya çalışıyorlar. Bu CHP ve MHP genel başkanları ruh ikizidirler. Kafa kafaya verdiler, sandıkta alt edemedikleri AK Parti'yi iftira ile montaj kasetlerle yıpratacaklarını sanıyorlar.
Bir tanesi CHP Genel başkanı, hangi sandıkta oy vereceğini bilmiyor bile bu adam. Geçen yerel seçimde belediye başkanı oldu. Konuşurken ne diyor biliyor musunuz? Kağıttepe'de diyor. Kağıthane'den haberi yok. O seçimlerde kendine bile oy kullanamadı. Bunların eline üç beş koyun verseniz kaybedip öyle gelirler. Kasetle geldi partiye genel başkan oldu. Kasetle gelenler kasetle giderler. Milletle gelenler milletle giderler. Onlar kasetle biz milletle geldik.
Bir tanesi MHP genel başkanı. ne olduğunun farkında değil. Milliyetçi midir, ulusalcı mıdır, Ergenekoncu mudur, buna karar veremedi. Ispartalıların güzel bir sözü var. Söyleyeyim... Bilmediğin yola girme düşesin. Bilmediğin aşı yeme davul olur şişersin. Bilmiyorum başarabildim mi? Şaşkın şaşkın suratını asma düz yol varken çamura basma. Bunlarda takiye var, iftira var. Bunlar iftirayı seviyorlar.

Merhum Said-i Nursi'ye neden Demokrat Parti'yi desteklediğini talebeleri soruyorlar. Verdiği cevap manidar.
"Eğer demokrat partisi düşerse ya halk partisi veya millet partisi iktidara gelecek. Dolayısıyla vatanımıza tehlike oluşturur. CHP'nin iktidara gelmemesi için Demokrat Parti'yi, şuranın altını çiziyorum, Kuran, vatan ve İslamiyet namına muhafazaya çalışıyorum"
Başka ülkelerden burayı karıştırmayı aklından bile geçirmedi. İstese kaçabilirdi. Ama o kaçmadı. Tam tersine Rusya'ya esir düşmüşken Sibirya'dan kaçtı kendi ülkesine geldi. İşin ucunda hapishanede olsa vatanım dedi. Ve şu ifadeyi kullandı "Zalimler için yaşasın cehennem"
Şimdi Pensilvanya'daki zat, ağzına hiçbir zaman Bediüzzaman'ın cümlelerini almamıştır. Güya Bediüzzaman'ın yolundan gidiyor, yalan. CHP ile şu an kol kola gelen, kaset siyaseti yapan biri nasıl Said Nursi'nin peşinden gidebilir?
‘MAŞALLAH PAPA İLE EL ELE KOL KOLA’
12 Eylül'de darbecilerle, onlara şirin mektuplar yazmıştır ha. Maşallah Papa'yla el ele kol kola fotoğrafları var biliyorsunuz. Sen siyasetçi değilsin. neyi nasıl yapıyorsun bunu anlamakta zorlanıyorum. 28 Şubat'ta darbecilere hoş görü ödülü veren, 17 Aralık'ta CHP ile darbeye yeltenen biri nasıl Bediüzzaman'ın izinde olabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. Türkiye Haberleri,Siyaset,Ekonomi,Yerel Seçimler,Spor - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..