Ana Sayfa » , , , , , » Başbakanın oğluda dinlenmiş

Başbakanın oğluda dinlenmiş

Yazar Blogspot on 1 Mart 2014 Cumartesi | 00:18

Gülen’i sert sözlerle eleştiren Başbakan Erdoğan, CHP için ‘Pensilvanya’nın vekili’; ses kasetleri için de “Oğlum da izinsiz dinlenmiş. Ya bunu yapmaya hakkın var mı? Düşünün beni dinliyor. Bir başbakanı dinleyemezsin” dedi

-  AYNAYA BAK SEN: İSKİ’nin başındaki zat yolsuzluktan içeri atıldı. Şimdi çıkmış bugün CHP’nin genel müdürü hâlâ yolsuzluk falan diye konuşuyor. Sen git aynaya bak, aynaya, aynaya bak. Sizin geçmişiniz çok kirli, çok. 
-  KADIN KUCAĞINDA DOLAŞIYOR: Kanuni ne diyor? Ama bu dizilerde izlediğiniz Kanuni değil ha. Bizim Kanunimiz öyle kadınların kucaklarında dolaşan bir Kanuni değildir. Bizim Kanunimiz, at sırtında ömrünü geçirmiş bir Kanuni’dir. Onu bile lekelemeye çalıştılar.
-  ONUN DA EVLADI YOK: Şu anda Pensilvanya’da kendi ülkesine, kendi milletine tuzaklar kuran zat da o günlerde (28 Şubat 1997) yine ülkesini sırtından hançerliyordu. ‘Beceremediniz, artık bırakın’ diyordu. Başörtüsüne saldırılar olduğu günlerde furuattandır, diyordu. Yani ‘takmayabilirsiniz’ diyordu. Benim kızım takıyorsa başörtüsünü sen ne karışıyorsun? Çünkü onda evlat yok. Öyle bir derdi de yok.
-  TELEKULAK DESTEĞİ VERİYOR: 28 Şubat’ta darbecilere hoşgörü ödülleri dağıtıyordu bu paralel yapı. Bugün de darbecilere telekulak desteği veriyor. 28 Şubat’ta, CHP ile beşli çeteyle bu malum medyayla ortak hareket ediyordu.
-  PARAREL YAPIYA SOR: CHP’nin başındaki Genel Müdür, bir kaset genel müdürüdür. Yani kendisinden önceki genel başkanına, bu paralel yapı bir kaset ile şantajını yaptı. Bana bu olayı söylediler; yarım saatte görüntüleri sosyal medyadan kaldırttım. Bakıyorsun halef salef olduğun zat, o bile diyor ki kimse bu açıklasın. Bunu bana sorma, git paralel yapının başına sor. Hala onlara güven duyuyorsun.  Pensilvanya’daki hocaları bunların eline montaj kaset veriyor.  MHP bir kez daha CHP ile kol kola tarihin en alçakça saldırısına, en büyük ihanet girişimine maalesef destek veriyor.
-  YENİLİR YUTULUR MU? Oğlumun avukatı müracaat etti ve İstanbul Adalet Sarayı’ndan 3 savcının imzasıyla açıklama yapıldı. Oğlum da izinsiz dinlenmiş. İzinsiz dinlenmiş. İşte iftira at tutmasa da iz bırakır. Ya bunu yapmaya hakkın var mı? Bunu yapma hakkın var mı? Bunlar ailelerin yıkılması için, ailelerin yıpratılması için bu tür seçilen yollar yenilir yutulur mu ya. Nasıl yaparsınız bunu? Düşünün beni dinliyor. Bir Başbakanı dinleyemezsin. Düşünebiliyor musunuz bizim güvenli hatlarımız var, güvenli hatlarımızı dinledi bunlar.
-  YÜREĞİN VARSA GEL: Ey Pensilvanya, sana sesleniyorum: Yüreğin varsa çık vatanına gel. Siyaset yapacaksan burada yap. Ananaslarla, tespihlerle, gönderdiğin kitaplarla bu iş yürümez. Ben de bunları samimi zannediyordum. Aldanmışım. Şimdi her şeyi anlıyoruz. Bundan sonra, durum böyle olmayacak. Adaletin tecellisi için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Ulusal güvenliğimizi tehdit eden çalışmalar içinde yer alıyorsun. Bunu kovalayacağız, sonuna kadar kovalayacağız.
-  PENSİLVANYA’NIN VEKİLİ: Bu yapı kendi ülkesinin en gizli, en stratejik, en mahrem bilgilerini ele geçirecek, bunları servis edecek kadar alçalan bir tavır bir ihanet içerisinde. Biz Dershaneler Yasasını öne sürünce bunlar patladılar. Bizimle kim kavga ediyor? CHP. Niye Pensilvanya onlara vekalet vermiş. Pensilvanya’nın vekili olarak şu anda Meclis’te bizimle mücadele ediyorlar.
-  TASFİYE EDECEĞİZ: (Paralel yapı ile ilgili) Türkiye’deki son çetedir onu da tasfiye edeceğiz, bu hainleri de def edeceğiz. İşte o zaman Türkiye’nin önünde demokrasinin, ekonominin, istikrarın önünde hiç engel kalmayacak.
Adalet yerini buldu
Balıkesir’deki mitingin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, Reza Zarrab, eski bakan çocukları Barış Güler, Salih Kaan Çağlayan ile Hikmet Tuner ve Özgür Özdemir’in tahliyeleriyle ilgili olarak ‘Adalet yerini buldu’ dedi.

‘Solcu, ateist ve teröristler’
Başbakan Erdoğan, Gezi eylemlerini hatırlatarak, “Ecdadımız Fatih bir çağ kapıyor, bir çağ açıyor; kalkıyorlar duvarlara ‘zulüm 1453’te başladı’ diyorlar. İşte bunlar beraber hareket ettiler” diye konuştu. Ankara’da Büyükşehir Belediyesinin inşa ettiği bir bulvarı hizmete açtıklarını belirten Erdoğan, şöyle devam etti: “Kimlere rağmen? O solculara rağmen, o ate rağmen. Bunlar ateist, bunlar terörist ama sorarsan bunları CHP’nin Genel Müdürüne ‘bunlar bizim sevgili gençlerimiz’ diyor. Hayır, ben sevgili gençler olarak görmüyorum. Bizim sevgili gençlerimizin elinde molotofkokteyli olmaz; sevgili gençlerimizin elinde bilgisayarı olur, ıpad olur, kalemi olur, kitabı olur. 1071 Malazgirt Bulvarı açılışı sırasında gezicilerin ve vandalların bir kez daha ortaya çıktığı. Bir tanesi üzerine Bizans kıyafetleri giymiş, şu hale bakar mısınız? Yazıklar olsun.”

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. Türkiye Haberleri,Siyaset,Ekonomi,Yerel Seçimler,Spor - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..