Ana Sayfa » , , , , , , , , » Devlet Bahçeli : "Cumhurbaşkanı olma şansın yok"

Devlet Bahçeli : "Cumhurbaşkanı olma şansın yok"

Yazar Blogspot on 1 Mart 2014 Cumartesi | 12:51


BALIKESİR

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İvrindi ilçesinde, partisinin seçim irtibat bürosu açılış töreninde yaptığı konuşmada, 30 Mart seçimlerinin, ülkenin her açıdan geleceğini şekillendirecek ölçüde öneme sahip olduğunu söyledi.
Ülkede 11 yıldır çeşitli uygulamalara imza atıldığını belirten Bahçeli, "Hak, hukuku çiğneyenler şimdi bir Milli Eğitim Kanunu çıkartıyorlar. Müsteşarın dışında 40 bine yakın bürokratı dışlıyorlar, öğretmenleri dışlıyorlar. Sonra 'Birilerini alacağız.' Neye göre alacaksın? Yandaşların öğretmen olacak, garibin oğlu sokakta gezecek" ifadesini kullandı.
Daha sonra Havran ilçesine geçerek, ilçe meydanında vatandaşlara hitap eden Bahçeli, AK Parti'nin, ülkeyi yönetemez hale geldiğini ileri sürdü.
AK Parti'nin Mehter Marşı ile geldiğini ve İzmir Marşı ile gideceğini savunan Bahçeli, şöyle devam etti:
"Sizlere söz veriyoruz. Andımızı tekrar okutacağız, 'Ne mutlu Türküm' sözünü her yere yazacağız. Recep Tayyip Erdoğan, nerede oturuyorsa otursun, eğer Ankara'daki Keçiören'deki ikametgahında ise onun kapısının üstüne 'Ne mutlu Türküm' diye yazacağım. Mutlaka yolsuzluk ve rüşvetin hesabını soracağız. Erdoğan, ne yaparsan yap, oğlun Bilal başta olmak üzere adaletin önünden bir gün kaçamayacağınızı öğrenip alayınız Yüce Divana gideceksiniz. Bu kadar ayakkabı kutusuyla Çankaya yokuşundan çıkıp cumhurbaşkanı olma şansın yok. Ayakkabı kutuları ayağına dolaşır orada."
Daha sonra Edremit ilçesine giden ve ilçe meydanında seçim otobüsünün üzerinden kalabalığa seslenen Bahçeli, Başbakan Erdoğan'ın, milletin teveccühünü anlayamadığını, yorumlayamadığını, sorunlarını çözme gayretine girmediğini öne sürdü.
Erdoğan'ın, basın ve medyaya baskı uyguladığını iddia eden Bahçeli, "Güç adamı çıldırtır, yolundan çıkarır, şımartır. Şımara şımara gelince her dediği oluyor, gözü de doymuyor, sağa sola saldırmaya başlıyor" diye konuştu.
Bahçeli, 17 Aralık 2013'teki operasyona da değinerek, şunları kaydetti:
"41 kişi tutuklandı. İçlerinde bir büyük bankanın genel müdürü var. 4,5 milyon doları evinde ayakkabı kutusunda saklamış. Bir bankanın genel müdürünün evinde, bankada kasada bulunabilecek ölçüde bu kadar para niçin bulunur? Arkasından bir bakmış, 4 bakan ve çocukları işin içinde. Onların evinde 7 kutu var, içinde dolarlar var. İmar yolsuzlukları, ihale hırsızlıkları, yolsuzluk ve rüşvet, sonunda da İran'dan bir uşak gelmiş, 29 yaşında, 4 bakanı avucunun içine almış, rüşvetle oynatıyor. Çocuklarına, sağa sola iş takip ettiriyor."

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. Türkiye Haberleri,Siyaset,Ekonomi,Yerel Seçimler,Spor - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..