Ana Sayfa » , , , , » Bilal Erdoğan'ın Fenerbahçe ses kaydı dinle

Bilal Erdoğan'ın Fenerbahçe ses kaydı dinle

Yazar Blogspot on 3 Mart 2014 Pazartesi | 07:58

MONTAJ MI?

Kasetin montaj mı gerçek mi olduğu yine belirsiz. Daha öncekiler gibi Erdoğan'ın sese kısık, Bilal Erdoğan'ın sesi ise yüksek.

İşte Fenerbahçe camiasında bomba etkisi yapan kasetteki iddialar;

1- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bilal Erdoğan’ın kongreye gidip Aydınlar lehine oy kullanmasını istiyor. '1 oy 1 oydur' diyor.
2- Aydınlar’ın, seçim konuşmasında Aziz Yıldırım’a karşı nasıl konuşması ve neleri gündeme getirmesi gerektiğini anlatıyor.
3- Bunun için Bilal Erdoğan’ın, İstanbul Büyükşehir Belediyespor İdari Menajeri Mustafa Eröğüt'ü alarak Aydınlar ile konuşmasını istiyor.
4- “Aydınlar, Şenes Erzik ile birlikte Başbakan ile görüştü. O konuşmada F.Bahçe şike yaptı mı sorusuna ne yanıt verdiniz?” diye soran Yıldırım’ın bu tavrını edepsiz bir yaklaşım olarak yorumluyor.
5- Başbakan, cezaevinden çıktıktan sonra Aziz Yıldırım’ın kendisinden defalarca randevu istediğini ama o randevuyu vermediğini anlatıyor.
6- Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun damadı Ahmet Özokur’un Aziz Yıldırım’ın yönetim kurulu listesine girmesini istemediğini ve bunu Davutoğlu’na söylediğini ifade ediyor.
7- Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe Bank kuracağı yönündeki açıklamalarına da Aydınlar’ın 500 milyon dolarlık borcunu hatırlatarak karşı yanıt vermesi gerektiğini söylüyor.

İKİNCİ KASET REZA ZARRAB'IN

Sosyal medyaya düşen ikinci kaset ise tahliye edilen Ebru Gündeş'in eşi Reza Zarrab'a ait. 
Reza Zarrab, TÜRGEV Genel Müdürü Salih Koç ile yaptığı konuşmada, “Bağış mevzusu vardı, Bilal Bey’in haberi vardı.” diyor. Koç da, “Tamam anladım anladım, Bilal Bey söyledi bana. Bilgim var.” sözleriyle karşılık veriyor.
Yolsuzluk ve rüşvet soruşturması kapsamında teknik takip sırasında elde edildiği ileri sürülen bu ses kaydını da Haramzadeler isimli twitter hesabı piyasaya sürdü.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. Türkiye Haberleri,Siyaset,Ekonomi,Yerel Seçimler,Spor - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..