Ana Sayfa » , , , » Erdoğanın evinin önünde andımızı okutmazsam namerdim !

Erdoğanın evinin önünde andımızı okutmazsam namerdim !

Yazar Blogspot on 2 Mart 2014 Pazar | 08:28

MEHTERANLA YÜRÜDÜ
Seçim çalışmaları için Manisa'ya gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partililer tarafından Soma İlçesi girişinde karşılandı. Soma Balıkesir Yöreleri Ertuğrul Gazi Eğitim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği'ne geçen Bahçeli, buradaki Kırgız çadırını ziyaret etti. Ziyaretinin ardından mehteran takımı eşliğinde ilçe meydanına yürüyen Bahçeli, burada seçim otobüsünün üzerinden halka seslendi. 30 Mart seçimlerinin önemine vurgu yapan Bahçeli, partisinin Soma Belediye Başkan Adayı Salih Oğuz Belgül ve tekrar aday gösterilen, Manisa Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün için destek istedi.
Herkese oyunu kullanması için çağrıda bulanan Bahçeli, sandık görevlilerini de oylara sahip çıkmaları için uyardı. Küçük bir hatanın seçim kaybettireceğini dile getiren Bahçeli,"Bir gün geliyor. O gün bir ihmalkarlık yapıyoruz. 5 yıllık hizmeti silip atıyor, emeği sıfırlıyoruz. Bir görev ihmali ile MHP'ye ve Türkiye'ye zarar veriyoruz. Sandık görevliliği çok önemlidir. Bir oyla kaybeder bir oyla kazanırsınız. Sandıktaki oy hırsızlarına müsaade edilmemelidir" dedi.

Türkiye'nin zor bir dönemden geçtiğini dile getiren Bahçeli, "Böyle önemli bir dönemde görevlerimizi yerine getirirsek siyasi hayatı yeniden şekillendirme fırsatı doğar. 11 yıldan bu yana bu ülkeyi yönetenin, milli iradenin kendilerine verdiği desteği yanlış yorumlamak suretiyle, bu desteği kendisinin karizmatik özelliği ile ilişkilendirmesi bir başka gaflet olmuştur. İstediği yasayı çıkartıp, değiştirebilir. Böyle bir fırsatla belli bir döneme iktidar sarhoşluğu ile gülücükler dağıtıldı. İktidarın tadına vardıktan sonra anlayışı, yasaları, davranışları değişti. Türkiye'yi yaşanamaz bir ülke haline getirdi" diye konuştu.
"EVİNİN ÖNÜNDE ANDIMIZI OKUTMAZSAM NAMERDİM"
Andımız'ın ve TC ifadelerinin AK Parti Hükümeti tarafından kaldırıldığını dile getiren Bahçeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan hesap soracağını söyledi. Bahçeli, Başbakan Erdoğan'a, "Bir gün iktidardan ayrıldığın dönemde, MHP'ye iktidar nasip olursa, nerede ikamet edersen et onun 25-30 metre karşısına 'Ne Mutlu Türküm Diyene' yazmazsam namerdim. Okula giden çocuklara, evinin önünde andımızı okutmazsam namerdim. Bunların alayının hesabını sormazsam namerdim" diye seslendi.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. Türkiye Haberleri,Siyaset,Ekonomi,Yerel Seçimler,Spor - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..